Nastavte si u náramku vlastní velikost

Autor: David Pospíšil

Image_00062

Foto: Paracord Outdoor Náramek Adjustment 5 v 1 

 

Naše náramky se prodávají v různých velikostech.

Některé náramky mají délku 20 cm, některé 23 cm a jiné 26 cm. Proto si u nás přijdou na své lidé s rozdílnými velikostmi zápěstí.

Nicméně i přes to se nás lidé ptali, jestli by bylo možné vyrobit náramek, kde by bylo možné si manuálně nastavit vlastní velikost

Jejich přání jsme vyslyšely, a proto jsme začátkem června 2017 uvedli na trh náramek, u kterého se dá nastavit velikost přesně na míru. Díky tomu vám náramek přesně padne na ruku a může ho nosit také někdo jiný, kdo má rozdílný objem zápěstí.

Paracord náramek s nastavitelnou velikostí

Paracord Outdoor Náramek Adjustment 5 v 1 vám právě tuto možnost nastavení vlastní velikosti umožňuje. Náramek je modifikací staršího produktu s názvem Paracord Outdoor Náramek 5 v 1 u kterého nebylo možně si vlastní velikost nastavit.

Výrobní proces u tohoto nového typu náramku je o něco složitější, jelikož, aby jsme byli schopni vyrobit náramek s nastavitelnou velikostí, museli jsme tím pádem uplést dva menší náramky v jednom. Proto je i cena tohoto náramku o něco málo větší, než u předchozího typu. Nicméně vyhověli jsme poptávce po tomto typu náramků a myslíme si, že kdo si jde za svým a chce mít nastavitelnou velikost u náramku, tak pro toho nebude vyšší cena problém.

Máte další nápady jak vylepšit naše náramky? Napište nám.